O nama

CHEROKEE UNIFORME SRBIJA

Cherokee Logo
Cherokee medicinske uniforme su brend koji je svetski lider u dizajnu uniformi za zdravstvo poznat po svom kvalitetu i komforu. Nudimo širok spektar medicinskih uniformi različitih materijala, boja i printova.

U asortimanu imamo hirurške uniforme za lekare, uniforme za medicinske sestre, tehničare i ostalo bolničko osoblje. Naše uniforme su odabrali stomatolozi i stomatološke ordinacije koje su prepoznale kvalitet materijala koji je trajan i lak za održavanje. Kod nas se odevaju i farmaceuti i zaposleni u apotekama. Imamo uniforme sa različitim motivima životinja koje su idealne za pedijatre ali i za veterinare i veterinarske ordinacije.

ORIGINALS KOLEKCIJA

Model_4777_OLVW_mail
Osnovna kolekcija Cherokee uniformi za žene i muškarce. Prvi izbor za nekoga ko ranije nije nosio naše uniforme. Pouzdane, trajne i izuzetno lake za održavanje predstavljaju glavne karakteristike ove kolekcije.

CORE STRETCH KOLEKCIJA

Model_4743_TLBW_mail
Core Stretch uniforme su urađene od elastičnijeg materijala i pružaju dodatnu udobnost onima koji duže vreme provode u uniformi. Lagana za nošenje i laka za održavanje.

LUXE KOLEKCIJA

Model_21701_ROYV_mail
Ovu kolekciju krasi visoko kvalitetan materijal koji je veoma mek i udoban. Uniforme su elegantnog i izdržljivog dizajna, idealne za osobe koje cene i stil i komfor.

RUNWAY PRINTOVI

MODEL_RW600X8_WIDL_mail
Kolekcija Runway čine šarene uniforme od više vrsta različitog materijala. Oni koji žele da unesu svežinu na radnom mestu moraju da imaju uniforme ove kolekcije.
sr_RSSerbian